Starta ett nytt ämne
A

Anonymous

Vertailutiedot tilinpäätöstyökalua käytettäessä

16-02-2016 3:35 pm tekijä Anonymous

Kun Netvisorin tilinpäätöstyökalulla ottaa raportin/välitilinpäätöksen tms., ohjelma antaa aina vertailutiedoksi koko edellisen tilikauden tiedot. Tämä on melkoinen puute, jos halutaan

ottaa esim. tuloslaskelma ja tase puolen vuoden ajalta. Vertailutietojen pitäisi ehdottomasti olla samalta ajalta. Jos vastaavat raportit ottaa kirjanpidon raporteista, raportit sisältävät usein aivan liikaakin vertailutietoja ja prosenttilukuja. Usealle sidosryhmälle tilinpäätöstyökalulla otetut raportit ovat parempi ja selkeämpi vaihtoehto. Ehdottaisinkin, että tilinpäätöstyökalua kehitettäisiin niin, että vertailutiedot olisivat vastaavalta ajalta kuin miltä ajalta raportit haetaan.


J

Jani Korhola

29-11-2017 10:14 am tekijä Jani Korhola

Hei Virpi,

Arkistoin tämän toiveen sillä se ei ole saanut juurikaan kannatusta. Voi olla että tulevaisuudessa tulemme tukemaan paremmin välitilinpäätöstä, mutta tulevan vuoden työlistalle tämä ei kuitenkaan ole tulossa.

A

Anonymous

20-12-2017 11:30 am tekijä Anonymous

Mutta niinhän se tällä hetkellä tekee, että vertailutiedoiksi tulee automaattisesti tiedot samalta ajalta edelliseltä tilikaudelta. Ja sehän se ongelma on, sillä virallisessa välitilinpäätöksessä tulee vertailutietona olla edellisen tilinpäätöksen tiedot.

Logga in eller Registrera digför att publicera en kommentar