Starta ett nytt ämne
A

Anonymous

Lähettämättömästä kausiveroilmoituksesta näkyvämpi ilmoitus etusivulle

14-11-2016 3:11 pm tekijä Anonymous

Uudessa käyttöliittymässä lähettämättömät kausiveroilmoitukset eivät valitettavasti nouse riittävän hyvin (ja aikaisin) silmään. Aiemmassa käyttöliittymässä lähettämätön ilmoitus nousi tehtävälistasta helposti silmiin viikottaisten hommien yhteydessä. Nykyisessä käyttöliittymässä velvoitteille on oma ikkuna, jossa on lisäksi sekottamassa ilmoitus maksamattomasta velvoitteesta, joten nykyisellään tuota ei huomaa yhtä helposti kuin ennen, jos muodostettu kvi on jäänyt lähettämättä.

Olisi toivottavaa, että ilmoitus lähettämättömästä kausiveroilmoituksesta muuttuu esimerkiksi punaiseksi sen jälkeen kun se on muodostettu verotilinäkymässä. Näin ollen unohdukset ehtisi korjata ennen kuin ilmoitus olisi pitänyt jo jättää Smiley Happy.


A

Anonymous

17-11-2016 9:39 am tekijä Anonymous

Onko muut törmänneet myös siihen, että jos teet palkoista ei-palkkoja -ilmoituksen, mutta et ole sitä vielä lähettänyt,
siitä ei tule etusivulle mitään ilmoitusta?
Mielestäni lähettämättömistä (mutta jo muodostetuista) olisi aikaisemmin tullut jonkilainen ilmoitus...

J

Jani Korhola

21-02-2018 10:33 am tekijä Jani Korhola

Hei Jukka-Pekka ja Taru,

Tähän liittyen on jo tehty tämän idean jättämisen jälkeen muutoksia, joten kysynkin että onko tämä vielä ajankohtainen? Jos on, niin kommentoikaa tätä vielä ja katsomme asiaa uudemman kerran.

Tällaiset meillä on tiedossa ja korjauslistalla Re: Tiedotusnäkymä ei mitenkään varoita lähettämättömästä kausiveroilmoituksesta

Logga in eller Registrera digför att publicera en kommentar