Starta ett nytt ämne
A

Anonymous

Palkkalaskelmalle palkansaajan asiatarkastus

17-08-2017 7:59 pm tekijä Anonymous

Netvisorissa on mahdollisuus hyväksyä palkkalaskelmat järjestelmässä. Toiminto on hyvä, ja siihen pitää ehdottomasti lisätä palkansaajakohtainen laskelmien esi-/asiatarkastus. Tällöin mahdolliset virheet huomataan helpommin ja ne voidaan korjata jo ennen palkkalaskelmien hyväksymistä.


A

Anonymous

04-10-2017 4:41 pm tekijä Anonymous

Hyvä idea, vähentäisi paljon turhaa työtä.

S

Sini Alamäki

25-10-2017 11:28 am tekijä Sini Alamäki

Palkkojen hyväksyntään voi antaa oikeudet myös palkansaajalle itselleen, jolloin kuvaamasi toiminnallisuus on jo mahdollinen. Sivu vaatii oikeuden palkkojen hyväksyntään sekä Esimies-roolin. Ko. rooli oikeuttaa näkemään tietoja vain yrityshierarkian mukaisesti, joten palkkatietojen näyttämisen näkökulmasta yrityshierarkia kannattaa rajata yrityksen käytännön mukaisesti vain sellaisiin henkilöihin ja näiden palkkatietoihin, joihin palkansaajalla on oikeus.

Palkkojen hyväksynnässä yhden henkilön hyväksyntä riittää, joten tämä olisi korvaava toimintamalli yrityksen yhteyshenkilön hyväksynnälle.

S

Sini Alamäki

18-09-2018 12:37 pm tekijä Sini Alamäki

Hei Frank 

 

Kiitos ehdotuksesta. Tämä idea ei ole saanut sellaista määrää kannatusta, että tulisimme asiaa edistämään. Arkistoin ehdotuksen tässä vaiheessa. 

Logga in eller Registrera digför att publicera en kommentar