Starta ett nytt ämne
A

Anonymous

Älykäs lomake-Laskutustietojen tuonti-> miten saan seuraavan maksuehdon lomakkeelle?

15-05-2017 12:30 pm tekijä Anonymous

Hyvää Maanantaita:)

Lataamme myyntilaskut excelillä (Älykäs lomake-laskutustietojen tuonti). Kun maksuaika on esim 14pv netto ,30pv netto...60 pv netto niin maksuajan lataus ko lomakkeella onnistuu. Meillä on kuitenkin usein ja toistuvasti tarvetta ladta sisään alennuksen sisältävällä maksuehdolla , esimerkiksi  45pv-2%, 60pv netto.

Harmi kyllä en ole keksinyt muuta tapaa kuin ladata sisään 60 pv netto, ja käydä  käsin korjaamassa laskun maksuehto ennen lähetystä.

.. ja tästä tietysti on aiheutunut että en ole aina muistanut korjata maksuehtoa joten nyt kysyisinkin apuanne:

-onko joku keino jolla saisin kirjoitettua ko maksuehdon (esimerkissä 45pv-2%,60pv netto) suoraan  älykkäälle laskutustietoje tuonti-lomakkeelle?

Tämä jotta lasku menisi suoraan oikealla maksuehdolla Netvisoriin (ja käsin maksuehdon korjausta ei tarvitsisi.

SUURKIITOS jos keksitte jonkun keinon jolla yllä olevan saa ratkaistua!!!!

Smiley Happysusanna

1 kommentar

T

Teija Marttila

Visma

15-05-2017 3:30 pm tekijä Teija Marttila

Hei Susanna,

kiitos viestistäsi!

Älykkäällä laskutustietojen lomakkeella voidaan tuoda vain maksuaika päivinä. Valitettavasti varsinaisen maksuehdon antaminen lomakkeella ei ole mahdollista vaan tämä tulee antaa käsin mikäli sellainen on tarpeen laskulle kirjata.

Älykkäisiin lomakkeisiin ei toistaiseksi olla lisäämässä uusia toiminnallisuuksia, mutta mikäli maksuehdon tuominen laskulle on teille kriittinen puute, suosittelen miettimään olisiko järkevää rakentaa erillinen integraatiototeutus käyttämänne järjestelmän ja Netvisorin välille. Rajapinnassamme maksuehdon tuominen ilmoittamassasi muodossa on mahdollista. Tarkemmin asiaan voit tutustua ohjesivuillamme.

Mukavaa alkavaa viikkoa!

Logga in eller Registrera digför att publicera en kommentar