Starta ett nytt ämne

Laura Sainio

Ohjelmaan ei pääse kirjautumaan kerralla vaan vaatii koko ajan 2 kirjautumista. Tekemääni laskua en pääse tulostamaan- tulostusvaihtoehtoa ei saa millään konstilla. Lasku löytyy kyllä lähettämättömistä - mutta ei päästä tulostukseen. Kollegan koneella kir

23-09-2015 10:21 am tekijä Anonymous (Päivitetty 23-09-2015 tekijä Laura Sainio)

Hei Tita!

1. Kirjautumisongelman selvittämiseksi kaipaan hiukan lisätietoja

a)Mitä tunnistautumistapaa käytät kirjautuessasi ja mitä kautta saavut Netvisorin kirjautumissivulle: onko kirjautumissivu esimerkiksi selaimen kirjanmerkeissä vai siirrytkö kirjautumiseen Netvisorin kotisivuilta www.netvisor.fi

b) mitä Internet-selainta käytät? Toistuuko tuo tuplakirjautumisongelma mikäli vaihdat selainta?

c) mitä kirjautumisessa tarkalleen ottaen tapahtuu, kun ohjelma vaatii toista kirjautumista? Saatko jonkin virheilmoituksen? Jos, niin millaisen?

2. Laskun tulostus:

Alla muutama neuvo, joka voisi auttaa tulostusongelman ratkaisussa. Mikäli näillä ei ongelma ratkea, niin ilmoitathan siitä tähän viestiketjuun vastaamalla: laitan sitten sinulle tarkentavia kysymyksiä tuota kyseistä laskua koskien yksityisesti.

a) näkyykö sinulle myyntireskontrassa laskujen valintaruudut ja painikkeet, ks kuva:

b) löytyykö laskulta linkki "vie tulostus/lähetysprosessiin"

c) löytyykö lasku laskuluettelon kautta? Esimerkissäni haen laskua numerolla mutta voit hakea myös muilla hakuehdoilla. Oletuksena "Tila"-valinta on avoin, joten hakua laajentaaksesi kannattaa "kadonnutta" laskua etsiessä vaihtaa tilaksi kuvassa näkyvä "mikä tahansa"

Laskuluettelon kautta laskun voi joko lähettää sähköisiä kanavia pitkin tai tulostaa paikallisesti: tarkentavat valinnat löytyvät vihreän painikkeen pientä valkoista nuolta klikkaamalla:

1 kommentar

A

Anonymous

12-11-2021 7:59 pm tekijä Anonymous

Ohjelmaan ei pääse kirjautumaan kerralla vaan vaatii koko ajan 2 kirjautumista. Tekemääni laskua en pääse tulostamaan- tulostusvaihtoehtoa ei saa millään konstilla. Lasku löytyy kyllä lähettämättömistä - mutta ei päästä tulostukseen. Kollegan koneella kirjautuminen 1 kertaa onnistui mutta laskua ei näkynyt ensin lainkaan. Kirjautui uudelleen niin johan lasku taas näkyi. Mikä on vialla ja miten tulee toimia?

Logga in eller Registrera digför att publicera en kommentar