Starta ett nytt ämne
A

Anonymous

Onnistuuko myyntilaskun tulostamaan helposti, kun lasku on jo lähetetty perintään. Voin saada vain maksumuistutuksen?

23-09-2016 12:06 pm tekijä Anonymous

Voin saada vain maksumuistutuksen, joka on muokattava pdf-ohjelmalla laskuksi. Tämä on liian monimutkaista.


A

Anonymous

23-09-2016 2:52 pm tekijä Anonymous

Onnistunee esim. myyntilaskuluettelon kautta.  Etsi oikea lasku, täppä laskun eteen neliöön ja ja Käsittele valitut sähköisesti-kohdan vieressä olevasta kolmiosta valitse Tulosta valitut laskuina, niin saa tulostettua laskuna.

A

Anonymous

23-09-2016 2:59 pm tekijä Anonymous

Ei onnistu, kun perintään siirretyillä ei ole sitä vaihtoehtoa. Kokeilin myyntilasku-arkiston kautta muuttaa laskun tilaa koskevaa objektia. Sain kyllä muuttaa perintätilan erääntyneeksi tai avoimeksi, mutta mitään ei tapahtunut. Laskut vaan jökötti edelleen perinnässä. Näille on saatava helpompi tapa siirtää ne takaisin erääntyneisiin, koska usein perintä keskeytyy sen johdosta, että asiakas ei ole saanut laskua.

A

Anonymous

27-09-2016 5:11 pm tekijä Anonymous

Perintään lähetettyä myyntilaskustaa ei voi enää tulostaa kopiota. Tämä puute on Netvisorin tiedossa.

Esitin, että kaikki myyntilaskut menisivät myyntilaskuarkistoon, johon ne tallentuisivat numerojärjestykseen ensisijaisesti ja toissijaisesti niitä voisi sortata, kuten ohjelma antaa tehdä. Täältä myyntilaskun kopio olisi helppo tulostaa. Näitä joutuu tulostaa tämän tästä,  jotenkin ne tuntuvat hukkuvan asiakkaiden käsissä, kun niistä alkaa huomauttelemaan ja perimään. En ole saanut laskua, on yleinen esitys! Toivotaan, että esitykseni saa kannatusta, jos koette, että tämä olisi ongelma.

M

Markus Anttonen

27-09-2016 5:32 pm tekijä Markus Anttonen

Moi

On totta, että tämä on puute ohjelmassa tällä hetkellä ja mikäli lasku on lähetetty esim. Visma Dueton perintään ei sen alkuperäisen laskun tulostaminen ole helppoa tällä hetkellä. Puute on kuitenkin tiedossa.

Tämän saa kyllä korjattua näin.

Ole ensin yhteydessä perintäyhtiöön ja pyydä keskeyttämään kyseisen laskun perintä. Sitten ole yhteydessä Netvisorin tukeen ja ilmoita mikä laskun numero on kyseessä. Lasku voidaan tuen oikeuksin siirtää erääntyneisiin, mutta tämä vaan siirtää laskun tilaa itse palvelussa ja sen takia pitää olla ensin yhteydessä perintäyhtiöön. Sitten laskun voi tulostaa alkuperäisenä juuri tuon käsittele valitut sähköisesti kohdan vierestä ja sieltä käsittele laskuna valintana.

Tämän jälkeen lasku pitäisi sitten siirtää uudestaan perintään perintäyhtiölle.

A

Anonymous

08-02-2017 12:40 pm tekijä Anonymous

Tämä puute on valitettava, koska näistä tulee vain lisää kuluja asiakkaalle, kun näitä laskuja ei voi peruuttaa nopeasti erääntyneisiin. Joudumme tlitoimistossa laskuttamaan tämän muutenkin alihinnoitellun palvelun, josta asiakkaat eivät pidä. Ottakaa ihmeessä tämän prosessin kehittäminen listalle.

Laura Sainio

09-02-2017 3:58 pm tekijä Laura Sainio

Hei Jukka!

Tuo alkuperäinen ongelma - perintätoimistolle lähetetyn laskun tulostaminen laskuna - onnistuu kyllä tätä nykyä ongelmitta myyntilaskuluettelon kautta. Minkälaista muuta parannusta prosessille tulisi tehdä, että se olisi tilitoimistolle jouhevampi?

A

Anonymous

16-02-2017 9:24 am tekijä Anonymous

Olen selvitellyt samaa ongelmaa ja kenties tästä on apua...

Laskun tulostaminen uudelleen maksumuistutuksen lähettämisen jälkeen https://community.vismasolutions.com/message/3125

Logga in eller Registrera digför att publicera en kommentar