Starta ett nytt ämne
A

Anonymous

Kertatiliöinnin varmistus

18-12-2015 6:04 pm tekijä Anonymous

Edellisen kuukausipäivityksen jälkeen ostolaskujen kertatiliöintiin tuli kysymys että haluatko varmasti kertatiliöidä laskurivit. Ei tästä ainakaan kirjanpitäjälle ole hyötyä, päin vastoin se vain hidastaa kun pitää päivittäin klikkailla kyllä-nappulaa monet kerrat. Näiden sähköisten kirjanpito-ohjelmien tehtävä kuitenkin pitäisi olla hommien joustavampi sujuminen. Kai tätäkin joku on toivonut, tuskin muuten olisi tällaista ominaisuutta tuotu käyttäjien iloksi.


M

Markus Anttonen

21-12-2015 1:45 pm tekijä Markus Anttonen

Moi Teemu

Asioilla on monesti kaksi puolta, osa kokee tämän hidasteena osa taas arvostaa muutosta. Ideana tässä on se, että enää ei voi tehdä kertatiliöinti ns. vahingossa painamalla kertatiliöinti -nappia vaan järjestelmä kysyy varmistuksen tähän.

A

Anonymous

21-12-2015 2:06 pm tekijä Anonymous

Voisiko parempi ratkaisu olla mahdollisuus tiliöintirivien palauttamiseen alkuperäisiksi, kuin että joka kerta vaaditaan erikseen vahvistus?

T

Timo Pöntinen

28-12-2015 9:56 am tekijä Timo Pöntinen

Hei Jesse,

Kyllä, ehdottamasi ratkaisu olisi toimiva. Valitettavasti nykyisellä teknisellä ratkaisulla se ei suoraan ole mahdollista toteuttaa ja sen takia nykyinen varmistuksen kysyminen on toistaiseksi käytössä.

Timo / Netvisor Tuotekehitys

A

Anonymous

31-12-2015 9:37 am tekijä Anonymous

Voisiko sen varmistuksen saada tilikausiarkistoon ? Siellä se olisi huomattavasti tärkeämpi. Tällä hetkellä jos painaa poista nappia niin katoaa saman tien bittiavaruuteen.

T

Timo Pöntinen

04-01-2016 9:03 am tekijä Timo Pöntinen

Moikka Sirpa,

Kiitos kommentistasi. Varmistus tilikausiarkistoon poiston yhteyteen on ehdottomasti mahdollinen vaihtoehto. Tutkimme asiaa eteenpäin!

// Timo

Ping Jani Korhola

J

Jani Korhola

12-01-2016 8:40 am tekijä Jani Korhola

Hei Sirpa,

Tarkoittanet tilikausiarkiston "Poista tilinpäätösraportit ja sinetöinti" -painiketta? Tuohon voidaan toki lisätä varmistus.

A

Anonymous

12-01-2016 8:47 am tekijä Anonymous

Hei

mitä tahansa tilikausiarkostoon tallentaa oli ne sitten pöytäkirjoja tms. riippumatta siitä tallentaako yrtityskohtaisena vai tilikauden liitetiedostoina. Jokaisen asiakirjan perässä on rasti (poista) ja tähän toimintoon pitäisi saada se varmistus.

J

Jani Korhola

12-01-2016 12:26 pm tekijä Jani Korhola

Hei Sirpa,

Lisäsin tuon toiveen mukaan. Toteutamme tämän seuraavien 2 kuukauden aikana.

Logga in eller Registrera digför att publicera en kommentar