Starta ett nytt ämne
A

Anonymous

Tilikausiarkistoon liitteiden lisääminen ei tällä hetkellä toimi!

22-10-2019 9:36 am tekijä Anonymous

Yritin lisätä liitteen tilikausiarkistoon, ei toimi ainakaan kohdasta Yrityskohtaiset liitteet/lisää liite. Tilintarkastus tänään ja tilintarkastaja tarvitsee liitteen.

Samalla toivon että korjataan tämä:

Kun sekä yrityskohtaiset että tilikausikohtaiset liiteet ovat vetovalikon alla niin jääväthän nämä vetovalikota auki kun ne yhden kerran on avattu? Siis että ei joka kerta tarvitse avata kun menee tilikausiarkistoon! Samoin taas jos haluaa pitää sen suljettuna niin ne pysyvät siihen saakka kunnes ne taas avataan.


R

Rane Olsen

22-10-2019 10:04 am tekijä Rane Olsen

Moi Tuula,

 

Testasin tuon toiminnon ja se näyttää toimivan normaalisti. Olihan sinulla PDF-muotoinen liite? Tällä hetkellä vain PDF-muotoisen liitteen voi tallentaa, mutta tähän tehdään muutos jotta myös muut muodot kelpaavat.

 

Noista valikoista kehityspuolemme kommentoikin tuonne toiseen ketjuun, eli tuo on mahdollista ja käsittääkseni tullaan huomioimaan jatkossa.

A

Anonymous

22-10-2019 10:12 am tekijä Anonymous

Hei

Kyllä on pdf muotoinen liite. Lisää liite kohdasta antaa kyllä valita liitteen ja liitteestä painamalla palautuu takaisin tilikausiarkistoon ja mitään ei ole tapahtunut. Onko tässä nyt joku niksi jota en ymmärrä?

A

Anonymous

22-10-2019 11:06 am tekijä Anonymous

Itse olen vienyt liitteet raahaamalla, ja siten ainakin onnistuu. Eli jos (ja kun) on kiire, kannattaa kokeilla raahausta.

R

Rane Olsen

22-10-2019 11:22 am tekijä Rane Olsen

Moi Tuula,

 

Veikkaan että evästeiden poistaminen auttaa asiaan, oire kuulostaa juuri sellaiselta.

Marja-Liisa Lohtander

22-10-2019 12:23 pm tekijä Marja-Liisa Lohtander

Hei Tuula, 

eli kommentoin tänne tuota huomiota noiden liitteiden näyttämisestä: https://community.visma.com/t5/Netvisor-uutiset/Tilikausiarkiston-uudistaminen/ba-p/248921

A

Anonymous

22-10-2019 12:43 pm tekijä Anonymous

Hei

Ongelman selvisi. Liitteiden koko on näköjään rajoitettu, en tiedä miksi ja lisäksi jos yrität listäta tällaista liitettä niin ohjelma palaa tilikausiarkistoon ilman että näytölle tulee mitään ilmoitusta asiasta. Tosi järkevä ominaisuus!

Logga in eller Registrera digför att publicera en kommentar