Starta ett nytt ämne
A

Anonymous

Myyntilasku maksettu väärälle tilille

01-04-2020 2:58 pm tekijä Anonymous

Moi. Voisinko kysyä apua taas myyntilaskuasioissa? Eli asiakas maksanut myyntilaskun meidän jäsenmaksutilille jonne sitä ei olisi pitänyt maksaa vaan myyntilaskussa mainittuun toiseen tiliin. Nyt en keksi Netvisorin ohjeista miten tämän suorituksen saisi kohdistettua oikein? 


R

Rane Olsen

Visma

01-04-2020 4:11 pm tekijä Rane Olsen

Moi Riikka,

 

Jos ko. tilin tiliote tulee teille Netvisoriin, niin sieltä pitää tarkastaa onko ko. suoritus käsiteltävissä. Jos on, niin tiliotteen muokkaustilassa, oikeassa reunassa on linkki "Muu tapahtuma", ja sen alta löytyy uuden myyntisuorituksen lisääminen. Siitä voit etsiä ko. laskun ja lisätä siihen suorituksen.

 

Jos tapahtuma ei ole käsiteltävissä ko. tiliotteelta, tai tiliotetta ei tule Netvisoriin, niin sitten etsi ko. lasku Avoimet myyntilaskut -näkymästä, mutta älä avaa sitä. Laskun rivin oikeassa reunassa on sininen nappi, paina se auki, sieltä löytyy uuden suorituksen lisäämisen toiminto. Lisää suoritus sille päivälle, minä tapahtuma näkyy tiliotteella. Rahan lähteeksi se pankkitili, minne raha tuli. Jos ko. pankkitiliä ei ole Netvisorissa, niin käytä vaikka käteistä ja muokkaa sitten suorituksesta syntyvä MS-tosite ja vaihda sinne kassatilin tilalle se 19-alkuinen kirjanpitotili, mikä ko. pankkitilillä on teidän tilikartassa.

 

Lisätään vielä se kolmas vaihtoehto. Jos suoritus on tullut viitesuorituksena, niin se pitäisi kyllä kohdistua oikein automaattisesti. Jos kohdistusta ei kuitenkaan ole tapahtunut, niin tarkasta siitä Netvisorin aloitusnäkymästä kohta "Kohdistumattomat viitesuoritukset". Jos suoritus on siellä, niin käsittele se, etsi oikea lasku ja kohdista suoritus siihen.

A

Anonymous

02-04-2020 3:27 pm tekijä Anonymous

Joo ihmettelinkin kun se ei näkynyt kohdistumattomissa viitesuorituksissa eikä tiliotetta päässyt muokkaamaan, niin loppui keinot. Mutta sain sen tuolla kakkosvaihtoehdolla käsitellyksi. Kiitos taas!

A

Anonymous

25-05-2020 2:19 pm tekijä Anonymous

Moikka. Voisinko vielä kysyä kun tuli päinvastainen tilanne johon nuo ohjeet eivät auta. Eli lähetimme toisesta ohjelmasta jäsenmaksulaskut jäsenille ja yksi jäsen maksanut meidän päätilille kun olisi pitänyt maksaa jäsenmaksulaskulla näkyvään jäsenmaksutiliin. Eli kun tämä lasku ei ole tehty Netvisorin kautta niin miten kohdistaminen onnistuisi. Suoritus ei ole käsiteltävissä tiliotteella eikä kohdistumattomat viitesuoritukset kohdasta pääse kohdistamaan suoritusta tai muokkaamaan.

R

Rane Olsen

Visma

25-05-2020 2:35 pm tekijä Rane Olsen

Moi Riikka,

 

Laita tästä tukipyyntö, kuulostaa sellaiselta mitä pitää katsoa hieman tarkemmin.

Logga in eller Registrera digför att publicera en kommentar