E

Emma Matikainen

Visma

Viikkopäivitys 8.9.2022 - Julkaisutiedote

08-09-2022 6:45 pm tekijä Emma Matikainen

Tällä viikolla julkaisimme seuraavat päivitykset ja korjaukset:

 

Matkat:

  • Matkalaskujen hyväksyntänäkymässä korjasimme tilanteen, jossa matkalaskujen hyväksyntä ei onnistunut jos sarakevalintoja oli ensin päivitetty

  • Matkalaskujen hyväksyntänäkymässä on tehty termimuutos. Sarakevalinnoissa ja taulukossa "Kirjanpidontili" on jatkossa nimellä "Poikkeava tiliöinti"


Ostot:

  • Mahdollistimme ostotilausten liitteiden lähettämisen sähköpostin kautta. Ostotilauksen liitettä muokattaessa voidaan lähetys määritellä liitekohtaisesti käyttäen valintaa "Lähetetään ostotilauksen mukana lähetyskanavassa 'Välitys sähköpostitse'". Oletuksena valinta on päällä.

  • Muutimme ostolaskun tositteen arvonlisäveron pyöristyseron käsittelyä. Aiemmin arvonlisäverosaaminen laskettiin summaamalla rivikohtaisesti pyöristetyt arvonlisäveron määrät. Nyt pyöristys tehdään vasta yhteenlaskun jälkeen tositteen arvonlisäverosaamisriville.

  • Korjasimme ongelman ostolaskun tiliöintirivien tallentamisessa. Kun henkilö, jolla reskontraoikeuksissa Ostolaskun tiliöinti -kohdassa on käyttöoikeus: Rivitietojen hallinta ilman tiliöintitietoja, muokkasi laskuriviä, laskuriville aiemmin asetettu kirjanpidon tili pyyhkiytyi rivitietojen tallennuksessa.


Ostotilaukset:

  • Lisäsimme ostotilauksen toimintoihin mahdollisuuden tulostaa hyllytyslistan. Hyllytyslista on mahdollista tulostaa myös "Toimituksen vastaanotto" näkymästä sekä ostotilauksen varastotapahtumalta.  

  • Vaihdoimme ylisuoritustyökalun muodostamien tositteiden tositelajiksi jatkossa myyntisuorituksille määritetyn tositelajin.

Logga in eller Registrera digför att publicera en kommentar