Start a new topic
Kesän muistilista 2024

M

Käyttöoikeudet


Yritys vastaa itse uusien käyttäjien lisäämisestä ja käyttöoikeuksien antamisesta Netvisoriin, jonka vuoksi suosittelemme lisäämään sijaiset ja kesätyöntekijät hyvissä ajoin sekä tarkastamaan heidän käyttöoikeudet ennen kesälomaa. 

Käyttöoikeuksiin voidaan tehdä muutoksia Netvisor-asiantuntijoiden toimesta vain poikkeustapauksissa. Tällöin kirjallinen pyyntö on tultava yrityksen Netvisor-ympäristön pääkäyttäjältä tai yrityksen nimenkirjoitusoikeutetulta.


Käyttäjät - käyttöoikeuksien lisäys ja hallinta


Huolehdithan myös eri toimintoihin vaadittavat käyttöoikeudet uusille käyttäjille:


Myynti- ja ostoreskontrien oikeudet

Tiedotusnäkymän oikeudet

Tilikausiarkiston oikeudet

Ostoreskontran sijaisuuden hallinta


Palkanlaskennan käyttöoikeudet


Tarkistathan käyttöoikeudet palkanlaskennan työntekijöille, että käyttäjällä on palkanlaskijan (P) -rooli + kaikki oikeudet -profiili. Tarkistathan myös palkkojen maksatusoikeudet. Käyttöohje: Maksatusnäkymä  Huom! palkanlaskennan puolella ei voi asettaa sijaisuustoimintoa, jolla hyväksyjän poissaolon aikaisia hyväksyntöjä voi ohjata tuuraajalle. Käyttöoikeudet annetaan normaalisti ja ne voidaan poistaa myöhemmin, kun tarve käyttöoikeuksille päättyy


Käyttehän vielä läpi myös työajan, matkalaskujen ja palkkojen hyväksynnän käyttöoikeudet ja yrityshierarkiat, jotta hyväksynnät onnistuvat myös kesätyöntekijöiltä/tuuraajilta mahdollisten poissolojen ajalta.Uusi palkanlaskija


Tutustuthan etukäteen Netvisorin palkanlaskennan ohjevideoihin tukisivuilta: Uusi Netvisor-palkanlaskija


Voit luoda testipalkkalaskelman ennen varsinaista palkanlaskentaa "Käsittelemättömät palkkalaskelmat" -vaiheeseen, josta voit tarkistaa esimerkiksi palkkatietoilmoituksen esikatselun ja “Palkanlaskijan näkymä” -välilehdeltä palkkalajien kaavat ja maksettavan lomapalkan vuosilomapäivän hinnan


Verokortit ja muutosverokortit suositellaan noudettavan hyvissä ajoin ennen palkanlaskentaa. Verokorttien noudosta on neuvottuna tarkemmin täällä!


Lomalaskenta


Tarkistathan, että palkansaajien Lomapalkkavelka on ajan tasalla, jotta lomapäivät näkyvät oikein työajan kirjauksessa, mobiilisovelluksessa ja palkkalaskelmalla.

 

Myös lomalaskennan asetukset ja lomalaskentatavan kaavat on hyvä tarkastaa (Palkat > Asetukset > Lomalaskennan asetukset > Lomalaskentatavat), jotta maksettavat vuosilomat muodostuvat palkkalaskelmalle halutulla vuosilomapäivän hinnalla. 


Huomioithan LomaKTA:n laskennassa, että palkanlaskennan asetuksissa tulee olla tallennettuna historiatiedot, jotta LomaKTA:n vuosilomapäivän hinnan ansiot voidaan laskea.


Asiakaspalvelukanavat


Tukisivuilta löydät Netvisorin käyttöön liittyviä vinkkejä, kirjallisia ohjeita, videoita, ja käyttöoppaita. Tukisivuston etusivulle täältä.


Netvisor Community on kaikille käyttäjillemme avoin kanava ja hyödynnettävissä ympäri vuorokauden. Täällä julkaisemme käyttäjillemme mm. ajankohtaisia tärkeitä tiedotteita ja tuoteuutisia. Suosittelemme myös sijaisia ottamaan kaikki Communityn eri julkaisuosiot seurantaan, jotta saatte ilmoituksen tärkeistä aiheista suoraan sähköpostiin. Communitystä on kerrottu lisää täällä.


Asiakaspalvelun yhteystiedot


Chat: Avoinna arkisin klo 9-14

Sähköposti: tuki.netvisor@visma.com

Puhelin: 010 5058 490

Avoinna arkisin klo 9-11 ja 13-14

8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minCommunityn käyttövinkit palaavat kesätauolta elokuussa. Toivotamme kaikille Netvisorin käyttäjille aurinkoista kesää! Login or Signup to post a comment

Etkö löydä etsimääsi?

Aloita uusi keskustelu