Från Netvisors löne- och reseförskottsvy (Löner > Löneberäkning > Löne och reseförskott) hanteras och betalas löneförskott. Ifall företaget betalar ut löneförskott via Netvisor rekommenderar vi att använda denna funktion så att behandlingen av dom fungerar som önskat. Detta innebär att det inte rekommenderas att manuellt lägga till en löneklass "Löneförskott" till lönelistan som egen lönerad, så att de förskottssaldon som är inbyggda i programmet inte förvrängs på grund av dessa situationer. Bruksanvisning: Palkkaennakot (Tyvärr finns den endast på finska)