Användningen av mobilapplikationen Visma Scanner kräver ett Netvisor användar-ID. Dock inga separata behörigheter eller roller behövs för att sedan skapa en Visma Scanner-användarnamn. Det räcker att personen är en Netvisor-användare, det vill säga kan logga in i företagets Netvisor-miljö. Profilen ”inga rättigheter” räcker för detta. Börja använda Visma Scanner genom att skapa användarnamn i under rubriken > eScan-inställningar > Skapa inloggningskoder för dig själv. Mer information finns här: Visma Scanner- mobiilisovellus (tyvärr finns denna artikel endast på finska tills vidare)