Visma Scanner -mobiilisovelluksen käyttö edellyttää Netvisor-käyttäjätunnuksen. Visma Scanner -tunnusten luontiin ei tarvita erillisiä käyttöoikeuksia tai rooleja, riittää että henkilö on Netvisor-käyttäjä eli pääsee kirjautumaan yrityksen Netvisor-ympäristöön. Tähän riittää Ei oikeutta-profiili. Aloita Visma Scannerin käyttö luomalla käyttäjätunnukset Nevisorissa, laajennokset otsikon alta > eScan asetukset > luo käyttäjätunnus ja salasana. Lisätietoja löydät täältä: Visma Scanner Mobiilisovellus