Rackbeat on varastonhallinnan järjestelmä. Tämän saa Netvisorin Professional-paketin lisäominaisuutena. 

Integraation käyttöönotto suoritetaan Netvisor tuen toimesta.

Integraation avulla voidaan tehdä aloitussynkronointi perusrekistereille joko Netvisorista Rackbeatiin tai Rackbeatistä Netvisoriin. Käyttöönotossa voidaan myös valita synkronoidaanko kaikki rekisterit (asiakkaat, toimittajat, tuotteet) vai vain jotkin niistä.

Rackbeat- ohjelmistossa hoidetaan kaikki materiaalinhallintoon liittyvät toiminnat, ja Netvisor- ohjelmisto vastaa kaikesta taloushallintoon liittyvästä toiminnasta. Loppuasiakas (yrittäjä, myyjä, ostaja, varastohenkilö) työskentelevät Rackbeatin käyttöliittymässä tai mobiilisovelluksessa. Taloushallinto (kirjanpitäjä, palkanlaskija, reskontranhoitaja) työskentelevät Netvisorin käyttöliittymässä. Loppuasiakas käyttää Netvisoria ostolaskujen maksamiseen, niiden ostolaskujen hyväksymiseen, joita ei voida hyväksyä automaatiolla, kassavirran seuraamiseen sekä matka- ja kululaskuihin. 

Rackbeat ohjelman puolella ei ole käytössä kustannuspaikkoja/laskentakohteita. Jos kuitenkin laskentakohteet laitetaan asiakkaan tai tuotteen taakse Netvisorissa, niin nämä nousevat sieltä myyntilaskulle, joka lähetetään Netvisorista. 

Alla nähdään, kummassa ohjelmassa päivitetään tietoja, mikäli Rackbeat ohjelmaa käytetään Netvisorin kanssa. 

Asia

Master

Tuotetiedot

Rackbeat

Asiakastiedot

Rackbeat

Toimittajatiedot

Rackbeat

Myyntitilaukset

Rackbeat

Ostotilaukset

Rackbeat

Reskontrat

Netvisor

Kirjanpito

Netvisor

Laskentakohteet

NetvisorOliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.