Laajennettu tuotehallinta poistuu, mikäli yritykseen otetaan käyttöön muu palvelupaketti kuin Premium -paketti. Paketin voi vaihtaa Netvisor Storesta. Palvelu lähtee pois päältä heti ja yritykseen tulee käyttöön tavallinen tuotehallinta.

POISKYTKEMISESSÄ HUOMIOITAVAT ASIAT

Seuraavat asiat menetetään, kun LTH kytketään pois päältä (eikä aikaisemmin luotuja saada takaisin, vaikka LTH kytkettäisiin uudestaan päälle):

  1. Tuoteryhmähierarkia
  2. Ryhmittelyperusteet
  3. Tuotekuvat (ei koske tuotteen taakse tallennettuja liitetiedostoja)
  4. Tuoteviittaukset
  5. Mallirakenteet + Ominaisuudet ja niiden arvot
  6. Koostetuoterakenteet
  7. Kielikäännökset

 

 



Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Sorry we couldn't be helpful. Help us improve this article with your feedback.