Netvisoriin kirjautuminen tapahtuu osoitteessa https://login.netvisor.fi . Palvelussa on käytössä vahva tunnistautuminen ja sinne voidaan kirjautua Netvisor-mobiilisovelluksella, Mobiilivarmenteella sekä yleisimpien pankkien henkilökohtaisia pankkitunnuksia käyttäen.

Netvisor-mobiilisovelluksella

Pankkitunnuksilla

• Danske Bank
  • Nordea
  • Osuuspankki
  • Aktia
  • Säästöpankit
  • POP-Pankit
  • Ålandsbanken
  • OmaSP
  • S-Pankki
  • Handelsbanken

Mobiilivarmenteella

• Voit kirjautua palveluun myös kännykän avulla!
  • Mobiilivarmenne on DNA:n, Elisan ja Telian SIM-kortteihin liitettävä palvelu, joka toimii sähköisenä henkilöllisyystodistuksena
  • Tapahtumaveloitus maksutetaan operaattorin hinnaston mukaisesti
  • Lue lisää Mobiilivarmenteesta: http://www.mobiilivarmenne.fi

Netvisor ID:n avulla (huom! Netvisor ID poistuu käytöstä maaliskuussa 2022)

Netvisor ID on sovellus, jonka avulla voit tunnistautua luotettavasti ja vaivattomasti Netvisoriin. Tunnistautuminen tapahtuu sormenjälkitunnisteella tai omalla PIN-koodilla. Sovellus on vaihtoehto pankkitunnuksilla ja Mobiilivarmenteella kirjautumiselle. Netvisor ID -sovellukseen saat myös hyödyllisiä järjestelmätiedotteita.

Kotimainen tunnistautuminen onnistuu helpoiten pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Ulkomaalaiset käyttäjät voivat ottaa Netvisor ID:n käyttöön aktivointikoodilla.

Lisää Netvisor ID:n käyttämisestä ohjeessa: Palveluun kirjautuminen Netvisor ID:n avulla

Muut tunnistautumismaat

Netvisoriin kirjautuminen on mahdollista myös Viron, Norjan ja Ruotsin ID-korttien sekä Netvisor ID- sovelluksen avulla.