Netvisoriin kirjautuminen tapahtuu osoitteessa https://login.netvisor.fi . Palvelussa on käytössä vahva tunnistautuminen ja sinne voidaan kirjautua Netvisor-mobiilisovelluksella, Mobiilivarmenteella sekä yleisimpien pankkien henkilökohtaisia pankkitunnuksia käyttäen.

Palveluun kirjautumisesta Netvisor-mobiilisovelluksella on oma ohjeensa täällä. Ohjeelta löytyy myös tarkemmat tiedot esim. ulkomaalaisen käyttäjän (= ei suomalaisia pankkitunnuksia) kutsumiseen.

Netvisor-mobiilisovelluksella

Pankkitunnuksilla

• Danske Bank
  • Nordea
  • Osuuspankki
  • Aktia
  • Säästöpankit
  • POP-Pankit
  • Ålandsbanken
  • OmaSP
  • S-Pankki
  • Handelsbanken

Mobiilivarmenteella

• Voit kirjautua palveluun myös kännykän avulla!
  • Mobiilivarmenne on DNA:n, Elisan ja Telian SIM-kortteihin liitettävä palvelu, joka toimii sähköisenä henkilöllisyystodistuksena
  • Tapahtumaveloitus maksutetaan operaattorin hinnaston mukaisesti
  • Lue lisää Mobiilivarmenteesta: http://www.mobiilivarmenne.fi

Ulkomaalaiset käyttäjät voivat ottaa Netvisor-mobiilisovelluksen käyttöön käyttöönottotunnuksella ja vahvistuskoodilla. Tarkemmin aiheesta täältä: Palveluun kirjautuminen Netvisor-mobiilisovelluksella

Muut tunnistautumismaat

Netvisoriin kirjautuminen on mahdollista myös Viron, Norjan ja Ruotsin ID-korttien avulla.