Käyttöönotossa olemassa oleva tuoterekisteri voidaan siirtää integraation avulla Netvisorista Rackbeatiin. HUOM! Tämä siirto koskettaa vain perustason tuotteita. Tuoterakenteet eivät siirry integraatiolla.

Käytön aikana uudet tuotteet sekä päivitetyt tuotetiedot siirretään integraatiolla automaattisesti Rackbeatistä Netvisoriin. 

Tuotteen luominen käynnistää tietojen siirron heti. Myös tuotetietojen päivitys käynnistää tietojen siirron heti. Tuotteen tallennus myös rittää tietojen siirtoon. 

Iltaisin ajetaan myös ajastettu rekisterisynkronointi Rackbeatin ja Netvisorin välillä, jolla varmistetaan tuoterekisterin tietojen ajantasaisuus. Synkronointia käytetään myös käyttöönotossa, jos tuoterekisteri on tuotu Rackbeatiin ensin. CSV:llä tapahtuva tuotetietojen lisäys Rackbeatiin ei käynnistä välitöntä tietojen siirtoa. 

Tuoterakenteet

Tuoterakenteiden osalta päätuote synkronoidaan Netvisoriin tavalliseksi tuotteeksi. Alituotteet siirtyvät normaalien tuotteiden mukana Netvisoriin. Tuoterakennetta itseään ei siirretä Netvisoriin. Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.