Ostotilaus-palvelun avulla tilaukset voi tehdä helposti suoraan Netvisorista niin kotimaisille kuin ulkomaisille toimittajille. Osion avulla näkee toimitusten tilat ja mahdolliset poikkeamat yhdestä näkymästä. Lisäksi palvelun avulla varmistetaan, että vastaanotetut ostolaskut vastaavat tilattuja ja toimitettuja tuotteita.

Ostoreskontrakäyttäjä näkee suoraan avoimet ostolaskut -näkymästä toimituksen tilan, sekä kuinka monta riviä on kohdistettu ostolaskun ja ostotilauksen kesken. Lisäksi näkymästä voi nähdä mahdolliset laatupoikkeamat

Ostotilauksen ja -laskun kohdistuksen voi hoitaa automaation avulla, mutta kohdistuksen voi tehdä myös manuaalisesti.

Esim. projektipäällikkö tai kirjanpitäjä voi nähdä projekteittain, onko laskutettu tavara saapunut tai onko laskuttamattomalle tilaukselle saapunut toimitus. Tämä tapahtuu käyttämällä raporttia Tavarat toimitettu - Lasku saapumatta (GRNI), joka löytyy varastonhallinnan raporteista ja tämä vaatii varastohallinnan päälle (Premium -paketti).

Tavaran vastaanottaja kirjaa helposti tavaran vastaanotetuksi, näkee toimituksen tilan ja vastaanotetun tavaran laadun Avoimista ostotilaukset -näkymästä.

Käyttöönotto

Ostotilaus kuuluu Premium ja Professional pakettiin. Palvelu voidaan ottaa käyttöön Netvisor Storesta. Toimittajakohtaista laaturaportointia ja GRNI -raportointia varten tarvitset myös varastonhallinta palvelun, joka avataan samasta paikasta. Varastonhallinta vaatii käyttöön Premium -paketin.Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.