Ostotilaus-palvelun avulla teet tilaukset helposti suoraan Netvisorista niin kotimaisille kuin ulkomaisille toimittajille. Ostotilausten avulla näet toimitusten tilan ja mahdolliset poikkeamat yhdestä näkymästä. Palvelun avulla myös varmistat, että vastaanottamasi ostolaskut vastaavat tilattuja ja toimitettuja tuotteita.

Ostoreskontrakäyttäjänä näet suoraan avoimet ostolaskut -näkymästä toimituksen tilan, joka kertoo mitä rivejä on kohdistettu ostolaskun ja ostotilauksen kesken. Lisäksi näet mahdolliset hinta- laatupoikkeamat

Voit hoitaa Ostotilauksen ja -laskun kohdistuksen automaation avulla. Voit tehdä kohdistuksen myös manuaalisesti.

Projektipäällikkönä ja kirjanpitäjänä näet projekteittain, onko laskutettu tavara saapunut Netvisoriin tai onko laskuttamattomalle tilaukselle saapunut toimitus. Tämä tapahtuu käyttämällä raporttia Goods received, not invoiced (GRNI), joka löytyy varastonhallinnan raporteista ja tämä vaatii varastohallinnan päälle kyseiseen yritykseen.

Tavaran vastaanottajana kirjaat helposti tavaran vastaanotetuksi, näet toimituksen tilan ja vastaanotetun tavaran laadun avoimista ostotilauksista.

Käyttöönotto

Ostotilaus kuuluu Premium ja Professional pakettiin. Palvelu voidaan ottaa käyttöön Netvisor Storesta. Toimittajakohtaista laaturaportointia ja GRNI -raportointia varten tarvitset myös varastonhallinta palvelun, joka avataan samasta paikasta. Varastonhallinta vaatii käyttöön Premium -paketin.Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Sorry we couldn't be helpful. Help us improve this article with your feedback.