Yritysvalikko

Aktiivinen yritys näkyy Netvisorin käyttöliittymän vasemmassa yläkulmassa. Yrityksen nimeä klikatessa aukeaa valikko, jonka takaa löytyvät kaikki yritykseen hallintaan liittyvät toiminnot.

Mikäli sinulla oikeudet useampaan yritykseen Netvisorissa, voit vaihtaa sen klikkaamalla yrityksen nimen vieressä olevasta kolmiosta. Yritys vaihdetaan klikkaamalla yrityksen nimeä, tai hakemalla yritys kirjoittamalla hakukenttään. Eniten käyttämäsi yrityksen voit valita oletuskirjautumisyritykseksi yrityshaun alla olevalla valinnalla "Aseta oletuskirjautumisyritykseksi".

Mikäli omaat oikeudet yli kahdeksaan yritykseen, ei kaikkia yrityksiä näytetä suoraan yrityslistauksessa. Listauksen saa näkyviin suurennuslasi -painikkeesta. Voit myös asettaa pikavalikkoon usein käyttämiä yrityksiäsi, jolloin näihin pääsy on jatkossa nopeampaa.

Anna palautetta ohjeesta

Käyttäjävalikko

Käyttäjävalikon kautta pääset tarkastelemaan ja muokkaamaan omia perustietojasi "Omat perusasetukset" -linkin kautta. Oma sähköpostiosoite ja puhelinnumero on hyvä pitää ajan tasalla, jotta Netvisorin automaattiset järjestelmäviestit saavuttavat sinut. Voit myös vaihtaa käyttöliittymän kielen suomen, englannin ja ruotsin välillä.

Muut toiminnot

Netvisorin yläosan valikosta löytyy lisäksi alla olevan kuvan mukaiset toiminnot.

NetBoxi on tarkoitettu tietoturvalliseen ja tehokkaaseen palkkatiedon välittämiseen. Voit kirjoittaa viestin suoraan palkanlaskijoille tai toimittaa palkanlaskentaan liittyviä tiedostoja liitteinä. Palkanlaskijana näet toimitetut tiedot Netvisorissa.

Tärkeistä tiedotteista näet Communityn Tilannehuoneen tiedotteet.
Community-toiminnosta voit hakea Communityn tapahtumia ja siirtyä Communityyn.
Ohje ja Tuki -toiminnon kautta voit hakea suoraan ohjeestamme tai siirtyä ohjeisiimme. Lisäksi sieltä löydät asiakaspalvelun yhteystiedot ja voit luoda tukipyyntöjä ja ilmoittaa vikatilanteesta.
Kirjaudu ulos -painikkeella pääset kirjautumaan ulos Netvisorista. Palvelun uloskirjautumisaika on kaksi tuntia, jos ei tee mitään muutoksia tallennuksen/muokkauksen osalta tänä aikana. Tai vaihda käytössä olevaa näkymää.

Osiovalikot

Valikot avataan viemällä hiiri niiden päälle. Mikäli käyttäjällä ei ole oikeutta palveluosioon tai mihinkään sen alaiseen toimintoon, näkyy osio valikossa harmaana lukon kuvalla varustettuna.

Luo uusi -toiminto

Valikossa vasemmalla sijaitsee pikalinkkiosio, jossa käyttäjälle näytetään käyttöoikeuksien puitteissa käytössä olevien palveluosioiden pikatoiminnot uusien asioiden luomiseen.