Integraation käyttöönotto suoritetaan Netvisor tuen toimesta. Käyttäjän tulee tehdä sekä Netvisorin että Rackbeatin puolella tarvittavat toimet tämän ohjeen mukaisesti, jotta käyttöönotto voidaan aloittaa.

Integraation avulla voidaan tehdä aloitussynkronointi perusrekistereille joko Netvisorista Rackbeatiin tai Rackbeatistä Netvisoriin. Käyttöönotossa voidaan myös valita, synkronoidaanko kaikki rekisterit (asiakkaat, toimittajat, tuotteet) tai vain jotkin niistä.

Huomioi ennen käyttöönottoa, että tuoterekisterit pitää olla samat Netvisorin ja Rackbeatin välillä, jotta tilaukset kohdistuvat oikeiden toimittajien ja asiakkaiden alle.
Tuotteet = Tuotekoodi on määräävä. Sen on koostuttava pelkästään numeroista.
Asiakkaat = Asiakaskoodi on määräävä. Sen on koostuttava pelkästään numeroista. Toissijaisena käytetään y-tunnusta, ts. jos Rackbeatiin perustetaan asiakas y-tunnuksella joka löytyy Netvisorista, ylikirjoitetaan NV:n asiakaskortti Rackbeatin tiedoilla. Kolmantena käytetään nimeä, eli jos Rackbeatiin luodaan asiakas nimellä "Nimi", ja Netvisorin rekisteristä löytyy asiakas nimellä "Nimi", ne tulkitaan samaksi asiakkaaksi.

Netvisor: integraation salliminen ja rajapintatunnusten luonti

Rackbeat rajapinta sallitaan Netvisorissa Yritysvalikon alta kohdasta Rajapintaresurssien käyttöoikeudet. Kirjoita Valmiit integraatiot hakukenttään Rackbeat - Valitse hakutulos ja klikkaa Integraatio estetty painiketta, jolloin tarvittavat resurssit aktivoituvat:

Luo seuraavaksi Netvisorissa ohjelmistorajapintatunnukset tämän ohjeen mukaisesti ja toimita luodut tunnukset (käyttäjätunniste ja avain) tukeen:

https://support.netvisor.fi/fi/support/solutions/articles/77000498452-ohjelmistorajapintatunnusten-luominen

Rackbeat: API-avainten luonti

Luo API-avain Rackbeatissa oikeasta yläkulmasta käyttäjän nimen alta

Yrityksen perustiedot ja asetukset- vasemmasta reunasta kehittäjä otsikon alta API -uusi avain.

HUOM! Avain näytetään kerran, eli se tulee kopioida heti talteen.

Avain kannattaa nimetä esim. Netvisor nimellä

Toimita Netvisorin ohjelmistorajapintatunnukset (käyttäjätunniste ja avain) sekä Rackbeatin API avain tukeen tuki.netvisor@visma.com