Tuotelistauksessa tuotteiden hinnat on mahdollista päivittää valitsemalla valikosta "Päivitä valittujen tuotteiden hinta hintakertoimella".

Netvisor-tuoterekisterin hinnat on mahdollista päivittää myös Tuotetietojen tuonti -toiminnolla.
Alla olevan ohjeistuksen avulla käyttäjän on helppo suorittaa yrityksen tuoterekisterin hintojen päivitys, tai muu tuoterekisteriin kohdistuva tietopäivitys: esimerkiksi haluttujen tuotteiden nimet, kuvaukset ja muut tietojen tuonnissa tuetut kentät, tuotekoodia lukuunottamatta.

Hinnasto- tai muussa päivityksessä tarvitaan vähintään pakolliset tiedot, sekä kohdistusta varten tuotekoodi. Tuotekoodin avulla järjestelmä etsii rekisteristä oikean tuotteen.

Ensimmäiseksi kopioidaan käsiteltävän tuoteryhmän tiedot Netvisorista Exceliin seuraavalla tavalla:

1. Avataan tuoterekisteri: Tuotteet > Tuotelistaus
  2. Tehdään tuoterekisteriin haku tuoteryhmän nimellä
  3. Paina "Valitse taulukossa näkyvät kentät" -linkkiä ja jätä valinnat "Koodi", "Nimike" ja "Hinta". Lopuksi paina "Sulje kenttävalinta".
  4. Maalaa hiirellä tuotteet ja kopioi tiedot leikepöydälle (CTRL + C tai oikea hiiren nappi ja "Kopioi")
  5. Avaa Excel ja siihen uusi työkirja. Paina Excel-työkirjan päällä hiiren oikeaa nappia ja valitse sieltä "Liitä määräten". Valitse liitostavaksi "Unicode-teksti" tai "teksti".
    Huom! Eri selaimet käyttäytyvät kopioinnin suhteen eri tavoin. Internet Explorer 7:n kautta kopioitaessa ja liitettäessä, kaikki tiedot menevät samaan soluun. Mozilla Firefoxin kautta tiedot menevät kiltisti omiin soluihinsa, mutta mukaan tulevat myös piilotetut tiedot, kuten kuvaus, laskentakohteet ja muut. Opera näyttää olevan ainoa selain, mikä ei siirrä mitään ylimääräistä, mutta siinäkin ensimmäinen rivi kopioituu eri positioon kuin alemmat. Siitä selviää siirtämällä muut rivit samalle tasolle ensimmäisen kanssa. Tässä ominaisuudessa ei ole kyseessä Netvisor-ohjelmasta, vaan käytetystä selaintekniikasta. Onkin suositeltavaa käyttää rinnakkain erilaisia selaimia, ja valita niistä aina kuhunkin työhön paras vaihtoehto.
  6. Käsittele taulukko siten, että se on siisti niin, että siellä ole mitään ylimääräistä, vain tuotavia tietoja.
  7. Hinnan korottaminen kymmenellä prosentilla hoituu kätevästi Excelin laskentaominaisuuksia hyväksikäyttäen.
  8. Kun kaava on asetettu ensimmäiseen soluun, niin hiirellä kiinni solun nurkan kahvasta ja veto alaspäin, aina taulukon viimeiselle riville saakka.
  9. Seuraavaksi kopioidaan juuri luodut arvot ja liitetään pelkät arvot "Liitä määräten" -toiminnolla alkuperäisten hintojen päälle.
  10. Poista ylimääräiset sarakkeet Excelistä (se mihin kirjoitit sen kaavan kohdassa 7) ja katso että soluissa on oikea määrä desimaaleja.
  11. Talleta Excel ensin normaalina Excel- työtiedostona ja sen jälkeen käytä "Tallenna nimellä" -toimintoa. Valitse tiedostomuodoksi CSV ja vastaa Excelin kahteen kysymykseen Kyllä. Sulje Excel ja vastaa kysymykseen Ei (älä siis kirjoita yli alkuperäistä tiedostoa!) ja käynnistä Tuotetietojen tuonti -toiminto kohdasta Tietojen tuonti.
  12. Valitse tuotavaksi tiedostoksi kohdassa 11 tallentamasi CSV-tiedosto ja paina nappia "Tuo tietoja".
  13. Kerro seuraavaksi Tietojen tuonti -toiminnolle mitä tietoja olet tuomassa ja paina "Päivitä valitut kentät".
  14. Mikäli tuotekoodia vastaava tuote löytyy rekisteristä, sen kohdalla lukee "Muokkaus" ja viereisestä linkistä voi halutessaan tarkastaa mihin se viittaa. (Kannattaa avata oikealla hiiren korvalla toiseen ikkunaan.) Tästä ruudusta kannattaa jatkaa napilla "Käsittele vain ylläolevat muokattavat rivit ja valitut kentät".
  15. Nyt tuotteiden hinnat pitäisivät olla päivittyneet rekisteriin aivan oikein.