Listauksesta voidaan noutaa toimittajat csv-tiedostoon valitsemalla Lataa tiedot. Tuo tietoja-napin kautta voidaan tuoda toimittajia csv-tiedostosta. Luo uusi-napista pääsee manuaalisesti luomaan uuden toimittajan rekisteriin.

Listauksen hakutoiminnot:

Etsi = Kentän avulla voi etsiä toimittajan joko nimen tai toimittajakoodin perusteella.

Per sivu = Kuinka monta tulosta per sivu näytetään haun jälkeen toimittajalistauksessa.

Tila = Haetaanko vain ei-aktiivisista, aktiivisista vai tilasta riippumatta.

Toimittajaryhmä = Suodattaa tietyn ryhmän toimittajat listaukseen.

Toimittajalistaukseen voidaan valita näkyviin seuraavat sarakkeet:

Valinta Nollaa taulukko palauttaa taulukkoon sarakkeet Numero, Nimi, ALV-tunnus ja Sähköposti.

Listauksen rivitoiminnot

Kuvakkeesta pääsee muokkaamaan toimittajan tietoja.

Info

Yleinen ja asetukset

Numero = Toimittajakoodi

ALV-tunnus = ALV-tunnus tai y-tunnus

Toimittajan nimi = Nimi

Ryhmä = Toimittajaryhmä johon toimittaja kuuluu

Tila = Avoin on käytössä, Estetty on ei käytössä oleva.

ALV-käsittely = Oletus ALV-käsittely

Kieli = Toimittajan oletuskieli

Maksuehdot = Toimittajan oletusmaksuehto

Toimitusehdot = Toimittajan oletustoimitusehto

Oletusvaluutta = Missä valuutassa toimittajalta ostetaan?

Odotettu toimitusaika (päivissä) = Tähän asetetaan keskimääräinen toimitusaika päivissä.

Osoite

Tämä on täytettävä, jotta toimittaja voidaan siirtää Netvisoriin. Tämä on toimittajan oletusosoite.

Katuosoite = Toimittajan katuosoite.

Osoitteen jatko = Mahdollinen osoitteen jatko

Postinumero = Postinumero

Kaupunki = Kaupunki/postitoimipaikka

Maa = Toimittajan maa

Osoitteen jatko voidaan jättää tyhjäksi, muut kentät on täytettävä, että Netvisorin rajapinta ottaa toimittajan vastaan.

Tuotteet

Tällä välilehdellä hallinnoidaan toimittajakohtaista hinnastoa.

Etsi = Hae hinnoittelutaulukkoon tuote nimen tai koodin perusteella.

Ryhmä = Hae hinnoittelutaulukkoon tietty tuoteryhmä.

Toimittaa tuotteita = Tällä valinnalla joko haetaan kaikki tuotteet (Kaikki) hinnoittelutaulukkoon, tai vaihtoehtoisesti (Kyllä) vain ne tuotteet, jotka on merkitty toimittajan toimittamiksi tuotteiksi.

Lataa tiedot = Toiminnolla haetaan hinnoittelutaulukon sisältö csv-tiedostoon. Tiedoston sarakkeet voidaan valita seuraavista:

Tuo tietoja = Toiminnolla tuodaan toimittajakohtainen hinnasto csv-tiedostosta. Tiedostossa on oltava seuraavat sarakkeet:

OtsikkoTieto
ToimittajanumeroToimittajakoodi jolle hinnastoa ollaan luomassa
TuotekoodiOma tuotekoodi
Vaihtoehtoinen numeroToimittajan tuotekoodi
KustannushintaOstohinta euroissa
AlennusprosenttiMahdollinen alennusprosentti
AktivoituOnko tuote käytössä
VähimmäistilausmääräPienin määrä mitä toimittaja suostuu toimittamaan

Muistiinpanot

Muistiinpanot-välilehdellä voidaan asettaa muistiinpanoja toimittajan taakse. Kyseiset muistiinpanot ovat näkyvillä käyttäjälle ostotilauksella:

Yhteyshenkilöt

Yhteyshenkilöt-välilehdellä voidaan lisätä toimittajan henkilöstöä järjestelmään. Yhteyshenkilöitä voidaan käyttää ostotilauksella yhteyshenkilönä.

Yhteyshenkilöitä voidaan tuoda sisälle csv-tiedostolla. Tiedoston otsikot ovat:

Osoitteet

Osoitteet-välilehdellä voidaan tallentaa toimittajan taakse osoitteita, mikäli ostotilaukselle tarvitaan tietty toimittajan osoite.

Osoitteita voidaan tuoda tiedostosta. Tiedoston otsikot ovat: