Tilinpäätöksen tase ja tuloslaskelma -raportit ovat valmiita raportteja Netvisorissa. Näihin kuitenkin voi muokata mitä tiliryhmiä halutaan näyttää tilinpäätöksen raportilla. Nämä muutokset eivät vaikuta kirjanpidon raporttien kautta otettuihin tase ja tuloslaskelma -raportteihin. Tilinpäätöksen tuloslaskelmassa ja taseessa on Netvisorissa lyhyet ja pitkät muodot:

Muutokset voidaan tehdä tililuettelon kautta.

Tiliryhmän näkyvyysasetuksia saa muokattua tililuettelossa tiliryhmän kohdalta xx-painikkeesta:

Jos jokin tiliryhmä ja sen saldo halutaan nousevan tilinpäätöksen raportille, tulee kyseisen tiliryhmän kaikkien hierarkiassa alla olevien tiliryhmien näkyvyysasetuksissa olla näkyvyysasetuksissa identtiset valinnat, eli tiliryhmän ja hierarkiassa sen alla olevien tiliryhmät eivät saa olla keskenään ristiriidassa. Mikäli yhdenkin alaryhmän valinta asetuksissa on eri tavalla, ei raportille nouse kyseisen tiliryhmän saldoa näkyviin.

Alla olevat kohdat vaikuttavat näytetäänkö kyseinen tiliryhmä tuloslaskelman lyhyessä ja/tai pitkässä muodossa.

Taseen tilien kohdalla on vastaavat valinnat: