eScan-dokumenttien käsittelyn toiminnot jakautuvat seuraaviin toimintoihin:

eScan-dokumentin tuonnista rajapinnan yli peritään transaktiomaksu kun HRM osion Matkat -palvelu ei ole päällä. Jos Matkat -palvelu on kytketty päälle, dokumentin tuonnista ei veloiteta erikseen.

IntegraatioHTTP-metodiResurssiDTDEsimerkki
eScan-dokumentin tuontiPOSTescan.nvescan.dtdLataa

eScan-aineiston tuonti

Resurssi: escan.nv

eScan aineisto voidaan tuoda Netvisoriin käsittelemättömänä aineistona (löytyy Netvisorista näkymästä: Laajennokset > Netvisor eScan > eScan-aineiston käsittely) tai kohdistaa suoraan sanomalla olemassa olevaan myynti- tai ostolaskuun.

Tuotavat tiedot lähetetään kutsun mukana oheisen kuvauksen mukaisena xml:nä (POST-data):

TasoElementtiMuotoIlmentymiäKuvausEsimerkki
rootrootAggregaatti1
1escandocumentAggregaatti1
2DocumentTypeMerkkijono1Dokumentin tyyppiKuitti
2DescriptionMerkkijono1Dokumentin kuvausKuitti tilisiirrosta
2DocumentMimeTypeMerkkijono1Dokumentin MIME-tyyppi, 1*)
application/pdf
2CompressionMerkkijono0...1Käytetty dokumentin pakkaustapa, gzip tai none
2DocumentDataMerkkijono1Dokumentin data Base64-koodattuna, jos dokumentti pakataan, vasta pakkattu data koodataanS89O3Ly1Lr59NB
2targetsAggregaatti0...n
3targetlineAggregaatti1...n
4targetMerkkijono1Dokumentin kohdistus, myyntilasku tai ostolasku
salesinvoice,
purchaseinvoice
4targetidentifierMerkkijono1Kohteen tunnus, netvisor key

*1) Sallitut dokumenttityypit: image/bmp, image/emf, image/exif, image/gif, image/icon, image/jpeg, image/png, image/tiff, image/wmf tai application/pdf

xml
(560 Bytes)