Mikäli ostotilaukseen sisältyy tulli tai muita rahtikuluja ja näiden kustannus on vaihteleva ja nämä halutaan ottaa huomioon tuotteiden varaston arvoon, on tämä mahdollista rakentaa näin.


Tehdään tuoteryhmä, joka ei ole varastoitava. 

 

Valitaan näistä paremmin soveltuva vaihtoehto.


Kyllä, määrän perusteella: Ostotilauksella oleva ei varastoitava tuotteen hinta jaetaan muiden ostotilauksella olevien varastoitavien tuotteiden hankintahintaan tuotteen määrän suhteen. 

Kyllä, arvon perusteella: Ostotilauksella oleva ei varastoitava tuotteen hinta jaetaan muiden ostotilauksella olevien varastoitavien tuotteiden hankintahintaan tuotteen arvon perusteella. 


Lisätään tuote vaikkapa nimeltään rahti ja valitaan sen tuoteryhmäksi tämä aiemmin luotu tuoteryhmä.

Tehdään ostotilaus normaalisti valituille tuotteille ja vastaanotetaan se.

Kun ostolasku saapuu Netvisoriin, ei kohdisteta sitä normaalisti ostolaskuun (joka siirtää ostolaskun Rackbeatin puolelle).

Etsitään Rackbeatin puolelta kyseinen ostotilaus ja valitaan rivin perästä "Luo lasku"


Tämä muodostaa ostotilauksesta ostolaskun samoista tuotteista.

Lisätään nyt manuaalisesti tähän tämä luotu Rahti tuote tai vastaava ja annetaan sille haluttu hinta, joka pitää jyvittää ostotilauksen tuotteille.

Lopuksi kirjataan ostolasku Rackbeatin puolelta. Tällöin varastossa olevan tuotteen hinta nousee Rahtikustannusten verran, mutta tapahtumaa ei kirjata tuplasti, kun ostolasku on tehty jo vastaanotetusta ostotilauksesta.

Netvisorin ostotilauksen voi sitten lopuksi arkistoida. 



Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.