Jotta voit maksaa tilisiirtoja Netvisorista, sinulle tulee olla määritettynä tilisiirtojen maksaja -oikeus myynti- ja ostoreskontrien oikeuksissa.

Järjestelmään luodut tilisiirrot löytyvät Netvisorista Ostot -osiosta Avoimet ja maksetut tilisiirrot -näkymästä:

Maksamattomat tilisiirrot löytyvät "Lähettämättömät" -otsikon alta ko. näkymässä. Maksatukseen vietävien tilisiirtojen edessä olevaan pieneen ruutuun merkitään ruksi, ja klikataan "Lähetä tilisiirto pankkiin" -painiketta:

Tämä vie maksatusnäkymään, jossa maksatus viedään loppuun klikkaamalla "Lähetä maksuun" -painiketta. Tarvittaessa voit vielä palata edelliseen näkymään "Palaa takaisin" -painikkeen avulla.

Tilisiirrot käsitellään pankeissa samalla tapaa kuin ostolaskujen maksuaineistotkin. Tilisiirto veloitetaan yrityksen tililtä tilisiirrolle asetettuna eräpäivänä. Kun tilisiirron maksuaineisto on lähetetty Netvisorista pankkiin, tilisiirto siirtyy otsikon "Maksupalvelussa" alle Avoimet ja maksetut tilisiirrot -näkymässä. Kun tilisiirron eräpäivän tiliote saapuu Netvisoriin, tiliotteella oleva maksupalaute kuittaa tilisiirron Maksettu -tilaan, ja tilisiirto siirtyy "Maksettu" -otsikon alle. Kirjanpidon tositetta ei tässä yhteydessä muodosteta järjestelmän toimesta automaattisesti, vaan tosite tulee luoda manuaalisesti tiliotteen muokkausnäkymän kautta. Ainoastaan verotilinäkymästä muodostetulle verotilisiirrolle muodostetaan tosite automaattisesti järjestelmän toimesta, kun maksu kuittaantuu tiliotteelta verotilisiirrolle.