Työajan voi kirjata kätevästi Netvisor-mobiilisovelluksella. Hyväksynnän toimintoja ei mobiilissa tällä hetkellä ole. Lue lisää: Netvisor-mobiilisovellus

SISÄLTÖ

Netvisoriin on rakennettu työajan hyväksyntäprosessi. Palkansaaja kirjaa ensin työtuntinsa Netvisoriin, jolloin tunnit tallentuvat Netvisorin tietokoneversiossa tilaan "avoin". Kun palkansaaja on valmis siirtämään työaikamerkinnät hyväksyntään, hän kuittaa avoimet tunnit. Kuitattu -tilaiset työaikamerkinnät näkyvät työajan hyväksyjällä odottamassa hyväksyntää.

Työajan hyväksyntä työajan kirjausnäkymässä

"Hyväksy palkkajakso" -painike näkyy työajan kirjauksessa vain viimeisimmällä avoimella palkkajaksolla ja edellyttäen, että jaksolla on kuitattuja merkintöjä hyväksyttävänä. Työtunnit voi siis hyväksyä vasta kun palkansaaja on kuitannut työtunnit.

Työajan hyväksyntä -näkymä

Työaikakirjaukset voi hyväksyä myös Työajan hyväksyntä -sivulta valikosta Työaika > Työajan hyväksyntä. Mikäli hyväksyjä haluaa hyväksyä työaikamerkintöjä muilta ajankohdilta kuin vain viimeisimmältä avoimena olevalta palkkajaksolta, tulee hyväksyntä tehdä tältä kyseiseltä näkymältä. Näkymällä voi muokata hakuehtoja haluamakseen. Oletuksena näkymälle haetaan "kuitattu" -tilaisia merkintöjä. Hyväksyjä ruksii hyväksyttävät merkinnät ja tekee hyväksynnän.

Työajan hyväksynnän käyttöoikeudet

Työajan hyväksyntää varten hyväksyjällä on oltava vähintään palkanlaskennan toimintokohtaisista oikeuksista muokkausoikeus kohtaan "Työajankirjaus" ja "Hyväksyntä", jotta käyttäjä pääsee Työajan kirjaus- ja Työajan hyväksyntä -sivuille.

"Hyväksyjä" -profiililla saa automaattisesti tarvittavat oikeudet, mutta näitä oikeuksia tulee täydentää yrityshierarkian hyväksyntäoikeudella. Lue lisää: Palkanlaskennan toimintokohtaiset oikeudet ja roolit

Se kenen työtunteja käyttäjä voi hyväksyä, määritellään yrityshierarkiasta. Hyväksyjälle annetaan hyväksyntäoikeus siihen yrityshierarkian tasoon, jolla olevien palkansaajien tunteja hän saa nähdä ja hyväksyä.

Tiedotusnäkymän oikeudet

Käyttäjällä on oltava Esihenkilö -rooli (E), jotta käyttäjän etusivulla näkyy "Minulla käsittelyssä" -widgetissä  "Hyväksymätön työaika" -linkki.

Lue lisää E-roolista täältä: Käyttöoikeudet: Esihenkilö -rooli (E)