Työajan voi kirjata kätevästi ilmaisella Netvisor-mobiilisovelluksella. Lue lisää: Netvisor-mobiilisovellus

SISÄLTÖ

Palkansaaja kirjaa ensiksi työtuntinsa Netvisoriin, jolloin tunnit tallentuvat tilassa "avoin". Palkansaajan on kuitattava avoimet tunnit, jolloin ne siirtyvät hyväksyjälle hyväksyttäväksi. Tuntikirjausten tila tulee olla siis "kuitattu", jotta ne voi hyväksyä.

Palkansaaja voi kuitata työtunnit suoraan työajan kirjauksesta "Kuittaa jakson avoimet tunnit" -painikkeesta ja hyväksyjä voi hyväksyä tunnit "Hyväksy palkkajakso" -painikkeesta palkansaajittain.

Massana hyväksynnän voi tehdä suoraan Työajan hyväksyntä -sivulta.

Työajan hyväksyntä työajan kirjausnäkymässä

"Hyväksy palkkajakso" -painike näkyy työajan kirjauksessa vain viimeisimmällä avoimella palkkajaksolla, ja jos jaksolla on jotain hyväksyttävää. Työtunnit voi hyväksyä vasta kun palkansaaja on kuitannut työtunnit.

Työaikakirjaukset voi hyväksyä myös Työajan hyväksyntä -sivulta.

Työaika > Työajan hyväksyntä

Hyväksynnästä jää merkintä työaikakirjausriville, jossa lukee hyväksynnän ajankohta ja hyväksyjän nimi.

Työajan hyväksyntä -näkymä

Jos halutaan hyväksyä vain osa palkkajakson tunneista tai muita kuin avoimen palkkajakson tunteja (esim. tulevaisuuteen sijoittuva loma) hyväksyminne pitää tehdä Työajan hyväksyntä -sivulla.

Työaika > Työajan hyväksyntä

Kuittaamisen jälkeen tiedot siirtyvät esimiehelle hyväksyttäväksi ja siitä edelleen palkanlaskentaan. Hyväksyttyjä tunteja ei voi enää muokata. Työajan hyväksynnästä valitaan tilaksi "kuitattu", jonka jälkeen voidaan valita halutut tunnit ja hyväksyä valitut.

Työajan hyväksynnän käyttöoikeudet

Työajan hyväksyntää varten hyväksyjällä on oltava vähintään palkanlaskennan toimintokohtaisista oikeuksista muokkausoikeus kohtaan "Työajankirjaus" ja "Hyväksyntä", jotta käyttäjä pääsee Työajan kirjaus ja Työajan hyväksyntä -sivuille. "Hyväksyjä" -roolilla saa automaattisesti tarvittavat oikeudet.

Lue lisää: Palkanlaskennan toimintokohtaiset oikeudet ja roolit

Se kenen työtunteja käyttäjä hyväksyy, määritellään yrityshierarkiasta. Hyväksyjälle annetaan hyväksyntäoikeus siihen tasoon, kenen tunteja hän saa nähdä ja hyväksyä hyväksyntä-näkymässä.

Tiedotusnäkymän oikeudet

Käyttäjällä on oltava Esihenkilö -rooli (E), jotta käyttäjän etusivulla näkyy widget "Minulla käsittelyssä" -kohdassa "Hyväksymätön työaika" -linkki.

Lue lisää E-roolista täältä: Käyttöoikeudet: Esihenkilö -rooli (E)